Tämä viikko on ollut kyllä todella vauhdikas! Onneksi hyvällä tavalla. Minulla on ollut melkein joka ilta jotain hauskaa tekemistä.

Tiistaina kävin Ben & Jerry's Free cone day:ssä parin kaverini kanssa. Sieltä sai ilmaista jäätelöä. Olihan sinne siis pakko mennä. Tykkään tosi paljon Ben & Jerry's jäätelöstä. Se on varmaan parhainta jäätelöä mitä on, mutta myös tosi kallista. Jono siellä oli kauppakeskuksesta ulos asti, mutta jonotusaika kesti vain 20min. Oli se odotuksen arvoista, sillä jäätelö oli yhtä hyvää kun aina ennenkin. 

image-normal.jpg

Kävin myös erään laulajan keikalla. Se oli todella hyvä. En ole ollut paljon tuollaisissa tapahtumissa, mutta nyt innostuin ja ajattelin mennä pian uudestaan.

Kaksi kaveriani tuli meille yöksi. Toisella kaverillani oli eilen synttärit, joten juhlistimme niitä. Katsoimme kauhuelokuvan Ottolapsi. Oli se aika pelottava silloin katsoessa. Siinä oli paljon sellaisia kohtia, missä säikäytetään katsoja laittamalla jotain yht'äkkistä kohtaukseen. Oli ihan hyvä, että he jäivät yöksi niin ei pelottanut nukkua :D

Tänään mulla on tällainen rento päivä, sillä oon vähän kipeenä. Ajattelin tehdä läksyt, katsoa elokuvia ja mun kaveri lupas tulla moikkaamaan mua.

Tällaiset herkut on meiän pöydällä ollut eilisestä asti. Ne on virpojia varten, mutta salaa toivon, että vähän jäisi mullekin:

image-normal.jpg

Hyvää palmusunnuntaita kaikille! :)