Näiden järjestykseen laittaminen oli kyllä todella vaikeaa. Pähkäilin ja jahkailin näitä oikein kunnolla ja luultavasti parin päivän päästä vaihtaisin näiden järjestystä jotenkin toisin. :D Mutta tässä se nyt on:

1. Green day, Jesus of suburbia

Olen kuunnellut Green day:tä jo pari vuotta ja tämä biisi kuulotaa aina vaan yhtä hyvältä. Pidän erityisesti siitä, että kappaleessa on erilaisia osioita, joissa on erilainen tunnelma. Green day:stä pidän senkin takia, että heidän musiikissaan on sellainen pieni kapinan tunne, joka saa tuntemaan itsensä energiseksi.

2. Haloo Helsinki, Ihan sattumaa

Kuuntelin varsinkin vuosi sitten tätä biisiä ahkerasti. Haloo Helsinki on mun mielestä tosi hyvä bändi, ja niillä on paljon hyvää musiikkia. Tykkään tosi paljon tästä kitarasta, mikä tässä on. Tykkään myös tän laulajan, Ellin, äänestä. Olisi tosi kivaa, jos osaisi itsekin laulaa rockia noin hyvin.

3.  Eurythmics, Sweet dreams (are made of this)

Voi että kun tän laulajan ääni on niin ihana! Itseasiassa tutustuin tähän kappaleeseen siten, että olin kuullut sen jostain pienenä, ja ulkomailla ollessani perheeni kanssa, kuulin tämän. Äitini kertoi, että tämä oli hänen yksi suosikkikappaleistaan, kun hän oli nuori. Ei tästä voi muuta sanoa kuin, että onpa hyvä.

4. Tom Jones, She's a lady

Tämä kappale on kyllä vanha, mutta älyttömän hyvä. Itse aloin kuuntelemaan tätä, sillä pidän Tom Jonesin äänestä. Tässäkin kappaleessa oli se, että olin kuullut tämän pienenä, niin sitä oli helpompi alkaa kuunnella, kun sen jo tiesi.

5. Stromae, Tous les mêmes

Stromaella on todella kivaa musiikkia. Kappaleessa suuri plussa on se, että kielenä on ranska. Itse luen ranskaa koulussa ja olen kielestä hyvin innostunut. Siksi varmaan kiinnostuin Stromaen musiikista ensin. Sitten vielä lisäksi huomasin, että nämä biisit on tosi hyviä. Itsellä on se, että laulun tarina minun päässäni muuttuu usein, koska en ole ihan niin sujuva ranskan kielen ymmärtäjä vielä.

6. Elvis, Stuck on you

Tämä on niin leppoisa kappale. Kuuntelen paljon Elvistä, ja tämä on minun henkilökohtainen suosikkini hänen kappaleistaan. Olen opetellut tämän ulkoa ja laulan tätä aina suihkussa :D

7. Sanni, Prinsessoja & astronautteja

Pidän Sannin biiseistä. Ne ovat vähän erilaisia, sillä niissä paljon tälläistä elektronista taustamusiikkia. Jokin Sannin äänessä vaan saa minut pitämään tästä musiikista. Sanat tässä kappaleessa on aika surulliset.

8. Sanni, Kiitos & anteeksi

Tämä kappale on aika erilainen kuin muu kuuntelemani musiikki. Mielestäni tämä on kuitenkin hyvä kappale, vaikka vähän erikoiselta se ensin kuulosti.

9. Elvis, Don't

Tämä on tälläinen vähän rauhallisempi kappale, mutta ihanan romanttinen. Kappale oli ensimmäisten joukossa, mitä kuuntelin silloin aluksi Elvikseltä.

10. Queen, Bohemian Rhapsody

Olihan tämä tänne laitettava. Hienoa tässä kappaleessa on se, kun musiikki vaihtelee niin paljon. Pidän erityisesti kappaleen lopusta, jossa leikitellään eri korkuisilla lauluäänillä. Yritämme välillä siskoni kanssa laulaa tätä kappaletta. Ei kovin hienoa kuultavaa :D

image-normal.jpg