Olin viime yön niin innoissani etten kyennyt nukkumaan: 7-vuotias serkkuni, tätini ja serkkuni täti tulivat meille Englannista käymään. Olen nähnyt serkkuni perheen viimeksi viime kesänä ja hänen tätinsä silloin, kun olin vauva. Oli siis aikakin jo nähdä!

Veimme isäni kanssa serkkuni Linnanmäelle. Myös kaverini tuli mukaamme. Oli hurjan hauska päivä. Me kiersimme kaverini kanssa kaikki hurjat laitteet, mitä huvipuistosta löytyi. Kävin myös Kingissä. Se on sellainen laite, jossa mennään ensin tosi korkealle ja sitten pudotaan vauhdilla. Kylläpä tuntui jännältä.

Ei, en ole unohtanut kuvahaastettani. Tänään aiheena oli minun suosikkimaisemani. Taisin löytää tänään uuden lempimaiseman. Kun menee Rakettiin, siis siihen laitteeseen, näkee Helsingin alapuolellaan. Se on todella kaunis. Siellä on tietty kohta, jossa on kivoja värikkäitä taloja. Valitettavasti en nyt siitä oikeen saanut kuvaa otettua. Kovan vauhdin takia en harkinnut edes yrittämistä. Mutta kokosin kuitenkin kuvan tästä päivästä.

Rannekkeeni Linnanmäelle ja vieraiden tuomat makoisat tuliaiset:

image-normal.jpg