Olin eilen kahden kaverini kanssa elokuvissa katsomassa Divergent-Outolinnun. Valitsimme elokuvan sillä perusteella, että se oli melkein ainoa kiinnostava vaihtoehto. Onneksi meillä kävi hyvä tuuri elokuvan suhteen, ja se oli yllättävän hyvä.

Noh, tänään kuvahaasteen aiheena oli lempikenkäni. Eilenkin tein kenkäpostauksen, mutta ajattelin kuitenkin laittaa jotain suosikkikengistäni. Ne nimittäin liittyivät eiliseen iltaani siten, että olisin kovasti halunnut laittaa ne jalkaani. Ne eivät kuitenkaan sopinut mekkooni, joka oli aika räikeä. Ostin nämä kengät rippijuhliini pari vuotta sitten, mutta minun tekisi mieli käyttää näitä myös arkena ihanan kuvioinnin vuoksi. Ongelmana voi olla se, että ne eivät pysy kovin hyvin jalassa, mutta se on vain pieni ongelma.

image-normal.jpg

Niin nyt siihen ensimmäiseen asiaan. Elokuvan ideana oli siis se, että maapallolla oli ollut sota. Kaikki muut ovat tuhoutuneet paitsi yhden kaupungin asukkaat. Kaupunkilaiset on jaettu viiteen ryhmään: Vaatimattomat, Terävät, Rehdit, Uskaliaat ja Sopuisat. Kaikille nuorille tehdään testi, joka kertoo, mihin ryhmään he parhaiten sopisivat. Päähenkilö Tris saa kuitenkin erikoisen tuloksen testistä ja siitä alkavat ongelmat.

Pidin elokuvasta paljon. Siinä oli enemmän toimintaa, mitä odotin, mutta se ei haitannut. Vastapainona nimittäin oli romantiikkaa. Elokuva oli juuri sellainen, että sen katsottuaan oli jollain tavalla muuttunut olo. Elokuva on suunnattu nuorille tytöille, mutta uskon, että pojat ja aikuisetkin voisivat tykätä tästä. Suosittelen!

image-normal.jpg