Olen löytänyt mukavan liikuntaharrastuksen: kehonhuollon. En ole koskaan ollut innokas urheilija, mutta nyt on hieman liikuntakärpänen purrut. Onneksi ei sentään ampiainen, sillä sellainen tänään tallusteli ympärilläni kehonhuoltotunnilla. Ensin se läheni alustaani. Sitten se oli kädessäni ja yht'äkkiä varpaassa. Sitten en enää kestänyt tuota pelottavaa otusta, ja sanoin siitä ääneen vetäjälle. Sitten se saatiin ulos. Huh.

Mutta ideani oli nyt puhua siitä kehonhuollosta eikä ampiaisesta. Teemme siellä kaikennäköisiä kehoa auttavia liikkeitä. Jotkut niistä ovat rentouttavia ja jotkut rankempia. Aika tunnilla oikein hurahtaa, kun keskittyy niin täysillä siihen, mitä tekee. Tunnin jälkeen on hyvä ja iloinen olo. Tämä oli kolmas ja viimeinen tunti, kun tuota kurssia pidetään tällä kertaa, mutta jatkossa voisin ilmoittautua uudelleen. Tai sitten voisin kokeilla joogaa, kun se kuulotaa niin kivalta. En tosin ole kovin taipuisa, mutta aina voi kokeilla.

Me leivoimme huomista varten äitini ja siskoni kanssa hienoja muffinsseja. Toivotaan että ne ovat yhtä hyviä kuin miltä  näyttävät!

image-normal.jpg