Tämä on aika harvinaista, mutta löysin uudet kengät vahingossa. Yleensä niitä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa, eikä siltikään meinaa löytyä. Huomasin kauppoja kierrellessäni, että eräässä kenkäkaupassa oli aika hyviä alennuksia. Sitten palasinkin kaupasta pian uudet kengät mukanani.

Uudet kenkäni ovat tällä hetkellä liian lämpimät pidettäväksi, mutta sitten kun tulee viileämpiä ilmoja tai syksyn tullessa nämä voi laittaa jalkaan. En malta odottaa. Minulla on parit korkokengät, mutta arkikengiksi nuo ovat korkeat verrattuna edellisiin.

image-normal.jpg

Minulla ei voi kuitenkaan olla liikaa kenkiä, sillä onnistun hajottamaan niitä kohtuullisen nopeaan tahtiin. Se varmaan johtuu siitä, että käytän yleensä yksiä kenkiä jatkuvasti, joten ne joutuvat kovaan käyttöön. Kyllä minua silti ihmetyttää, miten kengät voivat kulua puhki niin nopeasti.

Olen aina ollut enemmän sellainen nainen, joka on hulluina laukkuihin kuin kenkiin. Hiljalleen asia alkaa kääntyä toisin päin. Laukkuni alkavat olla hajalla, mutta millään ei jaksaisi etsiä uutta. En kuitenkaan usko, että minusta koskaan tulee niin kenkähullua kuin esimerkiksi Carriesta Sinkkuelämissä.