Ajattelin kerätä tähän postaukseen huoneestani esineitä ja kertoa, millaisia muistoja minulla on niistä. Ensimmäisenä minulle tuli mieleen pöydälläni olevat kukat. Mikä ihmeellistä: olen saanut ne pysymään hengissä. Tämä tosin johtuu siitä, että ne ovat tekokukkia. Sain ne kaksi vuotta sitten, kun ystäväni järjestivät minulle yllätyssyntymäpäiväjuhlat. En osannut odottaa niitä juhlia yhtään! Kävimme kavereideni kanssa syömässä. Sitten ajattelimme mennä kaverilleni. Sinne tullessamme meidän piti viedä naapurille vuoka, mutta naapurin talo olikin vuokrattu tila, johon oli järjestetty synttärijuhlat. Se oli tosi ihana ilta. 

image-normal.jpg

Sitten on huoneeni lamppu. Se on ollut meillä vanhassa kodissamme, mutta laitoimme sen huoneeseeni, kun muutimme noin kaksi vuotta sitten nykyiseen taloomme. Lampun piti olla vain väliaikainen, eikä se sovi edes huoneeni muuhun sisustukseen. Laiskuus kuitenkin on vienyt voiton, joten uutta lamppua en ole vielä saanut hankittua.

image-normal.jpg

Viidennellä tai kuudennella luokalla teimme tällaiset rahit. No, tuossa kuvassa ei nyt näy muuta kuin tuo päällinen, mutta tuo on sellainen perus nelijalkainen jalkarahi. Oli siinä hommaa, mutta en kyllä muista sen tekemisestä paljoakaan, sillä siitä on niin kauan aikaa. Tuo rahi on kuitenkin ollut huoneessani siitä asti, kun tein sen.

image-normal.jpg

Sain viidennellä luokalla hymypatsaan. Se oli hienon tuntuista. Sekin on aina esillä huoneessani. Ja sillä on seurana kaksi tonttua. Ne ovat pikkusiskoni tekemiä. Toinen on päiväkodissa tehty ja toinen kuudennella luokalla. Voi itse arvata, kumpi on kummalta luokalta :D Nuo on niin suloisia, että en kyllä luovu niistä koskaan.

image-normal.jpg