Lähdimme eilen koko perheen voimin ystäväperheemme mökille. Se on aivan ihana paikka. Siellä oli mukava mökkimäinen sisustus. Se näytti muuten samalta kuin viimeksi, mutta nyt se tuntui pienemmältä. Olinhan viime käynnillä 8-vuotias.

Söimme hyvää ruokaa: lohta, salaattia ja risottoa, jonka tein kaverini kanssa. Pienen tauon jälkeen pääsimme saunomaan ja uimaan. Vesi oli paljon lämpimämpää, kuin arvasin odottaa. Minäkin pystyin uimaan siellä aika kauan, vaikka yleensä ryntään viiden minuutin uimisen jälkeen pois. 

Meillä oli tuollaiset kelluvat vesilelutkin käytössä. Minä tosin pulikoin mieluummin niiden vierellä, sillä siten pysyi paremmin lämpimänä.

image-normal.jpg

Ilta oli mukava. Söimme erilaisia juustoja iltapalaksi ja kerroimme hauskoja muistoja. Kaverini äiti kertoi toisen luokan joulujuhlasta, jossa meidän luokkamme tanssi lumihiutaletanssin. Se oli kuulemma kauheaa katsottavaa, sillä koreografia oli liian hankala niin nuorille. Lopputulos oli se, että kaikki poikkoilivat ympäri lavaa tehden eri asioita. Minä muistin kyllä tämän esityksen, mutta en muistanut sen menneen huonosti.

Löysin mökin seinästä tällaisen taulun. Vaikka en itse juo alkoholia, minusta tämä oli hauska.

image-normal.jpg

Tämä oli sitten viimeinen kesäviikonloppu monelle nuorelle. Minulla taas vasta alkaa loma, sillä kesätyöni loppui perjantaina. Vaihtovuoteni takia en mene nyt kolmeen viikkoon kouluun, kun vielä olen Suomessa, vaan odottelen kotona matkan alkamista. Tämä oli mukava tapa aloittaa lomani. Pääsi irtautumaan kaupungin melusta mukavassa seurassa.