Huomenna olisi lähdön aika. Tänään olen tehnyt viimehetken valmisteluja: pakannut loppuun, laittanut huoneen kuntoon ja käynyt ostamassa viimeiset tarvittavat tavarat. Minulla on sellainen tapa, että haluan huoneeni olevan siisti, kun lähden reissuun. Silloin on mukava palata takaisin. Koska kyseessä on kymmenen kuukauden pituinen reissu, olen siivonnut oikein kaappeja myöten. Tänään tein loppuun seinäni julisteilla kuorruttamisprojektin. Se on ollut kauan keskeneräisenä, sillä tarvitsin lisää julisteita. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Pääsen katselemaan sitä enemmän sitten palattuani.

image-normal.jpg

image-normal.jpg

Kävimme siskoni ja äitini kanssa syömässä ulkona. Nyt vietämme mukavan illan yhdessä katsellen telkkaria. Isäni on työmatkalla, joten häntä en valitettavasti nää ennen reissuun lähtöä. 

Tällä hetkellä en oikeastaan jännitä ihan hirveästi reissua, sillä en älyä vielä lähdön olevan niin lähellä. Pian olen Pariisissa! Olen niin innoissani, kun pääsen ensin tutustumaan Pariisiin ja lauantaina siirryn sitten isäntäperheeseeni. Tuo lila kukkajuliste on oikeassa: This will be your year.