Tänään minulla on ollut vapaapäivä. Täällä juhlitaan ensimmäisen maailmansodan päättymistä ( mikä tapahtui vuonna 1918), minkä ansiosta saamme jäädä yhdeksi päiväksi kotiin. Olen tänään käynyt vaihtarikaverini kanssa kävelyllä. Meillä oli vähän sateinen keli, mutta onneksi olimme varautuneet siihen.

Kaverini tiesi järvestä lähellä meidän kotejamme. Siellä oli kaunista. Ilokseni löysin myös pari punaista puuta, vaikka muuten täällä ei ole paljoa ruskaa näkynyt.

image.jpg

Löysin tällaisen sydämen. Tämä voisi olla sellainen suutelupaikka niin kuin jouluna mistelin alla.

image.jpg

Aamusta aloin tekemään koristusta huoneeseeni. Olen ikävöinyt hieman lunta, sillä tiedän, että sitä ei ole tulossa. Se on minulle tärkeä osa joulua. Ajattelin siis tehdä itselleni oman lumen huoneeseeni. Voi nyt alkaa ajattelemaan joulujuttuja. Ja nyt tunnen oloni täällä tosi viihtyisäksi ja iloiseksi.

image.jpg

image.jpg

Olen kuunnellut tässä samalla tällaista pirteää kappaletta. Löysin sen vähän aikaa sitten, kun sen laulaja esitti kappaleen telkkariohjelmassa. Kappale on Paris sera toujours Paris laulajalta niemeltä Zaz. Ihanan pirteä kappale. Kannattaa kuunnella harmaina koulu-/työaamuina ja silloin, kun kaipaa iloa elämään.