Mahtavaa vuotta 2015 kaikille! Normaalisti en tee uudenvuodenlupauksia, mutta tänä vuonna tein tällaisen helpon: lupaan nauttia elämästä. Mielestäni tämä on loistava lupaus, sillä olen nyt unelmieni maassa ja minulle on myös tullut mahdollisuus uuteen seikkailuun. Tämä uusi seikkailu on host-perheen vaihtaminen. Pidän todella kovasti tästäkin host-perheestä, mutta haluan suhtautua tähän perheen vaihtoon positiivisesti. Luultavasti kahden paikan näkeminen tuo rikkautta tähän matkaan, sillä minulla on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä ja nähdä uusia paikkoja.

Tänään olen viettänyt aikaa host-perheeni kanssa: pelannut tammea nuoremman host-siskoni kanssa, esitellyt kuvia Suomesta host-äidilleni ja katsonut hänen kanssaan joululahjaksi saamaani kalenteria, jossa on kuva Loire Atlantiquen alueelta joka päivälle. Oikein mukava ja rauhallinen päivä on ollut.

Aamulla pakkasin tavarani, sillä perheen vaihto on huomenna. Sen tekeminen oli hieman haikeaa. Nuorempi host-siskoni vitsailikin, että minun pitää purkaa kaikki laukut, sillä on liian aikaista ajatella muuttoa. Huomasin myös tavaramääräni lisääntyneen huomattavasti siitä, kun tulin tänne. Tullessani minulla oli matkalaukku ja käsilaukku. Nyt minulla on myös laatikollinen kirjoja ja paperihommeleita sekä paperikassi, johon laitoin isot lämpimät vaatteet. Onneksi minut viedään autolla...

image.jpg

Tälle illalle minulla on vielä hyvin "vaikea" missio. Syödä suklaat pois. Ei tosin kaikkia suklaita, mutta nämä kaksi rasiaa vievät tilaa, niin haluan ne pois. Ei tuolla kovin montaa konvehtia ole enää jäljellä. 

image.jpg

Sitten vain reippain mielin seikkailemaan! Tehkää tekin vuodesta 2015 seikkailujen vuosi, missä ikinä olettekin.