”leaving feels good and pure only when you live something important, something that mattered to you.” sanotaan John Greenin Paper towns kirjassa. Tämä on ihan totta. Tänään jätin taakseni kaverit ja koulun, jossa olen ollut kuusi kuukautta. Lähteminen teki minusta surullisen, mutta nyt olen valmis lähtemään hyvillä mielin, sillä asiat ovat nyt hyvin päätöksessä. Ja tietenkin hyvät ystävät jäävät elämääni. Nyt voin aloittaa kesälomani hyvillä mielin.

Päivään mahtui hassuttelua, herkuttelua ja pihapelejä. Ihanat luokkalaiseni antoivat minulle tänään t-paidan, johon he olivat kirjoittaneet kaikki omat nimensä. Olin tosi liikuttunut. Sain myös aiemmin teatteriryhmältäni taulun meistä, jossa oli kaksi valokuvaa ja hauskoja piirustuksia.

Ja vielä kaupan päälle voitimme erikoispalkinnon elokuvakilpailussa. Meidän englanninkielinen elokuvamme ei ollut paras, mutta raati piti siitä erityisesti, joten meidätkin palkittiin. Minut sitten laitettiin vielä pitämään kiitospuhe, mutta eipä muuta tullut mieleen kuin: ”This was a real surprise. Thank you”.

image.jpg

Ja nyt kirmataan kesälomalaitumilla. Oikein ihanaa kesälomaa niille, joilla sellainen sattuu olemaan!

image.jpg