Hyvin rentoa lomailua on ollut. Olen tapaillut kavereita ja poikaystäväkin tuli vihdoin kotiin kielimatkalta. Muuten olen keskittynyt telkkarisarjojen katseluun (täytyyhän sitäkin puuhaa välillä harrastaa, kun on kerran aikaa).

Kävin siellä mummilassa. Tapasimme tietenkin sukulaisia. Lisäksi yritimme tehdä perinteisen elokuvaillan leffateatterissa, mutta leffatykki oli mennyt rikki. Ostimme sitten karkkia ja katsoimme leffan mummilassa. Siitä tulikin mieleen, että jos käyt Joensuussa niin käypä KarkkiSet-liikkeessä. Sieltä löytyy ihania karkkeja! Tapasin ystäväni, johon tutustuin hyvin vaihtovuoteni aikana, sillä hän asuu mummolani lähellä. Hän tuli myös Helsinkiin tiistaina, mikä oli kivaa. Kävimme myös mummini veljen luona mökillä. Siellä oli pingispöytä ja mikä parasta: järvi. Minä kastoin talviturkkini kaulaan asti. Vielä on karvapipo päässä :D Ei se niin kylmää ollut kuin aluksi vain. Kalat vaan olivat vähän liian tuttavallisia.

IMG_6565%20%282%29.jpg

Tänään näin kahta ystävääni Helsingissä pitkästä aikaa. Tämän jälkeen kävin äidin kanssa syömässä ja kiersimme Marimekossa. Mukaan tarttuikin himoitsemani postikorttipakkaus, jossa on 100 korttia. Niissä riittää kirjoittamista.

image.jpg

image.jpg