Kenkieni kantapohjat olivat kuluneet niin pahasti, että jalkoihin sattui kävellä niillä. Ne olivat kuitenkin ainoat hyvännäköiset kenkäparit, joten ei niitä voinut olla käyttämättä. Asialle oli tehtävä jotain: lähteä ostostelemaan! 

Tuolla hyvinkään Willassa sattui olemaan toinen suosikkikaupoistani, New Yorker (toinen on Monki, mutta sitä ei tuolta löydy), joten harhauduimme siskoni ja äitini kanssa sinne ensin. Olin vuoden tauon jälkeen niin haltioissani, kun pääsin tähän kauppaan, joten tarttui sieltä vaatteita mukaankin. Mutta syksyvaatteita tarvitaankin, joten ei se nyt ihan turhaa ollut.

Kengät löytyivät myös. Päädyin ihan mustiin converseihin, sillä halusin jotkut neutraalit, jotka sopii kaiken kanssa. Jospa näillä nyt pärjäisi vähän aikaa.

image.jpg

Shoppailuun kuuluu tietenkin nauttiminen lounaasta jossain ravintolassa. Willassa käydessämme, menemme melkein aina Pancho Villaan. Siellä on niin hyvää ruokaa. Varsinkin ne ranskalaiset on parhaita. Namnam.

image.jpg

Tällä kertaa en kuitenkaan päätynyt hampurilaiseen ja ranskiksiin vaan otin burriton. Olen syönyt tällaista ennen Ranskaan lähtöä ja mielestäni tämä oli muuttunut. Huh, olipa tulista! Mutta oli se silti ihan hyvää. Suosittelen tätä vain tulisen ruuan ystäville.

image.jpg

Nyt on taas aamuun vähän enemmän valinnanvaraa. Voi ehkä miettiä hetken vähemmän aikaa aamuisin, mitä laittaa päälle. Ja innostuin kokeilemaan erilaisia lettikampauksia, joten syystyyli on jo suunniteltu.