Keksimme kaverini kanssa pitää leffamaratoonin elokuvista, jotka olemme halunneet nähdä. Kaverini luona kokosimme herkkuja suuren määrän mukaan ja asetuimme mukavasti telkkarin ääreen. Elokuvat katsottiin iloisesta surulliseen järjestyksessä ja oikeastaan ne oli myös niin, että viimeinen oli paras ja ensimmäinen huonoin leffa.

image.jpg

Kesäkaverit

Leffassa oli kaksi kaverusta jotka lähtivät Hankoon tekemään kesätöitä. Siellä he tapasivat tytön, joka työskenteli samassa kahvilassa ja heistä tuli kaikista kämppiksiä tämän tytön tädin hienoon kartanoon. Ideana oli löytää tulevaisuudensuunnitelmat eikä saanut rakastua. Mutta tietenkin siinä sitten rakastuttiin. Leffan juoni ei ollut mielestäni niin hyvä, vaikka oli leffassa hyviäkin kohtauksia. Tietysti minua saattoi häiritä sekin, että en tykännyt elokuvan miespuolisista hahmoista (en vain tiedä miksi). Antaisin leffalle numeroksi 7-.

21 tapaa pilata avioliitto

Tätä elokuvaa emme katsoneetkaan, sillä olemme nähneet sen molemmat useaan otteeseen. Elokuvassa on nainen, kuka on kirjoittanut kirjan 21:stä tavasta, joita toteuttamalla avioliiton voi pilata. Hän ei usko rakkauteen. Mutta joku sitten tuleekin muuttamaan hänen mieltään. Elokuva on hauska ja pidän sen juonesta. Siinä on myös hyvät näyttelijät. Antaisin numeroksi 8,5.

Helmiä ja sikoja

Tämän elokuvan olen nähnyt pariinkin kertaan, mutta se on aina hauska. Neljän renttupojan isä joutuu vankilaan ja he joutuvat maksamaan perheen velkoja vaarallisille perijöille. Ongelma on, että rahaa ei ole. Veljekset huomaavat siskopuolensa laulutaidot ja yrittävät saada hänet lasten laulukilpailuun, jonka palkintorahoilla he voisivat maksaa velat. Tästä kehkeytyy paljon hassuja ja vähemmän hassuja tilanteita. Leffa ei vaan sovellu perheen pienimpien korville, sillä siinä kiroillaan paljon. Annan leffalle 9+.

Tähtiin kirjoitettu virhe

Ei ihan tavallinen romantiikkaelokuva. Syöpää sairastava Hazel tapaa Gusin syöpäkokouksessa. He rakastuvat ja tekevät kaikkea mahtavaa yhdessä. He ovat niin täydellinen pari, mutta elämä ei ole helppoa syöpää sairastavalle. Elokuva on herkkä ja romanttinen mutta samalla oikea nyyhkyleffa. Se oli todella hyvä, joten annan sille 10-.