Eilen tuli yksi elämäni tärkeä hetki vastaan: täytin 18 vuotta. Oikeastaan en ole vieläkään käsittänyt asiaa, mutta kyllä se jossain kohtaa varmaan putkahtaa tajuntaan. Vietin syntymäpäiväni perheeni ja poikaystäväni kanssa. Kavereideni kanssa järjestän useammat juhlat eri kaveriporukoiden kesken seuraavien viikkojen aikana.

Lauantaina olin vanhempieni kanssa keskenään, sillä sisko oli reissussa. Minulle järjestettiin yllätys, joten en tiennyt, minne olimme menossa. Menimme syömään italialaiseen ravintolaan ja keilaamaan. Ruoka oli ihanaa ja olin tyytyväinen, sillä italialainen ruoka on lemppariani. Keilauksessa en ole hirveän hyvä, mutta se on kivaa puuhaa.

image.jpg

Sunnuntaina, virallisena synttäripäivänä, kävimme poikaystäväni kanssa syksyisellä kävelyllä. Otin myös ruskakuvia ja löysin pörhöisen kaverin.

image.jpg

image.jpg

Illalla söimme kaikki yhdessä (siskokin oli jo löytänyt kotiin). Jälkiruuaksi äitini yritti uutta reseptiä ja sain ensimmäisen vaaleanpunaisen synttärikakkuni. 

image.jpg

image.jpg

Joten jos nyt kysytään, miltä tuntuu olla täysi-ikäinen, vastaus olisi ettei tunnu vielä kovin erilaiselta. Voihan se olla, että se aikuisuus iskee kohta ja muutun kertaheitolla paljon vanhemmaksi :D No ehkä niin ei tapahdu ihan heti.